Michigan

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Michigan

Некретнина на продају у Мичигену

На југу се граниче са Охајо и Индијансом, са којом дели и унутрашње воде језера. На водама су већина западних граница, од југа до сјевера, са Илиноисом и Висцонсином на језеру Мицхиган; па за део на копну са Висцонсином.

Тржиште некретнина у Мичигену забележило је значајан раст у 2017. години. То је била година одличних резултата за продавце. 2018 је регистрован за тржиште некретнина у Мичигену пре свега за имовину за продају у Мичигену.

Постоји велики потенцијал продаје на тржишту у Мичигену.

Позитивна ствар у вези са Мичигеном је све већа економија. Само три године је забележен позитиван пораст. За 2018.године, чини се да су индустрије за чување хране, енергије, здравства, информационих технологија, воде и транспорта. Мичиген је и даље лидер у аутомобилској индустрији.

Пролеће је врхунска сезона куповине куце у Мичигену и очекујемо да ће у Мицхигану бити повећана имовина за продајне цене. Тржиште се повећава. Просечна цена куће се ажурира са годишњим повећањем од 6,2%. Цене су ниска повраћаја по случају.

Чињеница је да недостатак поверења на тржиште некретнина није спречено инвестирањем у имовину за продају у Мичигену када су доступне.

Укупна вриједност куће повећана је у просјеку за 6,9% у 2017. години. Са растућим ценама кућа, више људи може бити вољно продати. Док очекујемо да се случајеви не повећавају много опћенито, мање од 2% повећати, кроз ову најпопуларнију сезону куповине, очекујемо више акција на хоризонту.

Најбоља места у којима живе су: Анн Арбор, Лансинг и Ипсиланти.

Детроит је живахна метропола, али опет расте, још увек није на листи најбољих места за живот или куповину некретнина за продају у Мичигену. Где купујете у Мичигену пуно зависи од начина живота који желите водити. Ако желите већину пролећа шуме, воду и снег, узмите У.П. или нижи северни полуострво. Ако желите градове који пролазе кроз ноћни живот и забаву, узмите у обзир три метрополитанска подручја у Мичигену.

Ако тражите град са огромном уметничком заједницом, пуно ноћног живота и пуно пива, не гледајте даље од Гранд Рапидса. Беер Цити У.С. је живахна метропола која се може похвалити многим фестивалима укључујући познати АртПризе. Вредности се стално повећавају, чак иу предграђу попут Вајоминга. Очекујемо раст од 5% пре краја године.

Стамбени трошкови се стално повећавају у подручју Анн Арбор. Додатни трошкови подстичу многе купце и станаре да сада траже куће у Ипсиланти, према локалним становницима. Анн Арбор је универзитетски град и механичар у држави Мицхиган.

Иако се градови помињу у овом тренутку, Лансинг нуди тржиште купаца. Главни град државе је идеално место за живот, купити некретнина за продају у Мичигену, радити и нуди богат ноћни живот.

  •  
    Боом 2018 у Мичигену: зашто и где купити кућу

    Боом 2018 у Мичигену: зашто и где купити кућу Мичиген, колевка чудесног града Детроита, већ годинама је био највећи амерички произвођач аутомобила, као и извор инспирације за фресање Дијега Ривиера. Седиште марке Мотовн, данас је и на челу света некретнина. Да видимо детаљно! У 2018. години дошл ...

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 8306

Prodaja Остало (пословно), Michigan, Detroit, Detroit, 7310 Pierson St

3,933,784.39RSD
Prodaja
Остало (пословно)

800 m²
Ова кућа се издаје по цени од $ 675.
UNAVAILABLE
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB